Mali i Zi me energji nga era

Interesimi i investitorëve të huaj për prodhimin e energjisë alternative në Mal të Zi
Interesimi i madh i investitorëve të huaj për prodhimin e energjisë alternative pritet të realizohet shpejt në Mal të Zi. Nga projektet që janë paraqitur për energji alternative, më së pari pritet të fillohet me prodhimin e energjisë nga era. Kështu bëjnë të ditur zyrtarë të  Energjisë Evropiane. Janë disa kompani të interesuara për prodhimin e energjisë me mullinjtë e erës dhe Mali i Zi pret që në vitet që vijojn të kan edhe kilovatin e parë nga energjia me erë. Sipas ktyre kompanive, duke pasur parasysh... Vazhdo

December 14, 2008  :: Reportazh / Reportaža :: Comments Off on Interesimi i investitorëve të huaj për prodhimin e energjisë alternative në Mal të Zi
Tags: ,