Marianna Gatto

Bjordi ishte fantastik në krevat dhe një xhentëlmen i paparë
Fotomodelja italiane Marianna Gatto rrëfen se si e la të fejuarin për t’u rikthyer te Bjordi. Je një nga të dashurat që Bjordi ka përmendur brenda shtëpisë “Big Brother”. E dije? Po. Miku i tij i ngushtë që jeton në Itali, Jeti më tregoi për këtë, që ai më ka përmendur si një “ish”. Por unë do t’i thoja që e dua ende. Ti komunikon ende me Jetin, mikun më të afërt të Bjordit? Jeti është miku im, dhe miku më i mirë i Bjordit. Ai di shumë për lidhjen tonë. Por fola edhe me kushëririn e Bjordit... Vazhdo