MARIZA IKONOMI & ERIK

Genta në “Balkan Music Awards”
Nis “lufta” edhe mes këngëtareve shqitarë si; Mariza, Flori, Elvana, Soni dhe Genta, në garën e vitit për BMA. Nëse Eurovizioni është një ëndërr jo e mundur për të gjithë, një “Balkan Music Awards” mund të bëjë realitet punën dhe vullnetin e gjithë artistëve ballkanikë. Për herë të parë në Ballkan organizohet festivali “Balkan Music Awards”, ku çdo vit do të jenë në konkurrim këngët më të mira të shteteve të Ballkanit (11 shtete), videot më të mira për çdo shtet e përsos mjaft... Vazhdo

April 12, 2010  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Genta në “Balkan Music Awards”
Tags: , , , ,