Mariza Ikonomi

Muzika Shqiptare – gjithë verën në restaurantin “Royal” Ulqin
Vera për këngëtarët është e mirë edhe për diçka tjetër. E tillë sepse i sjell jo pak të ardhura estradës kosovare. Tashmë shumica prej këngëtarëve kanë bërë kontrata me diskoteka dhe klube e kafe nëpër Ulqin, Durrës, Velipojë dhe vende të tjera bregdetare shqiptare, ku edhe do ta kallin me këngën e tyre, qoftë popullore e ndonjë ritëm tallava pas rakisë. Tashmë mësohet se këngëtari Mehedin Përgjegjaj – Meda është i rezervuar për të kënduar në Ulqin,në restaurantin Royal. Ja pra edhe nje pjese... Vazhdo

June 21, 2012  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Muzika Shqiptare – gjithë verën në restaurantin “Royal” Ulqin
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Mat me Labin nga Kosova
Ajo është e çmendur për jetën e natës dhe ta fotografosh teksa rri miqtë apo kërcen në lokalet e natës është gjëja më e lehtë në botë. Në fakt ka të drejtë, po të kemi parasysh se të shkosh në një pub, para së gjithash do të thotë të shijosh muzikën dhe ne e dimë mirë se Mariza ka lindur me muzikën, ka kënduar që fëmijë i vogël dhe vijon të jetë akoma mjaft e suksesshme dhe e veçantë në stilin e saj. Ndërkohë ka vite tashmë që jetën e natës e frekuenton si kliente por edhe si e punësuar.... Vazhdo

November 7, 2008  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Mat me Labin nga Kosova
Tags: ,