Me kanun jam ende i martuar

Me kanun jam ende i martuar
Pavlini i rrëfen Republikës se edhe pse martesa e tij ka marrë fund, me kanun ai është ende i martuar. Në fakt, me ligj, martesa e tij nuk mund të quhet e tillë sepse nuk e kanë kryer celebrimin. Ajo që i mungon më shumë janë fëmijët, të cilët jetojnë me mamanë e tyre. Ai ka një djalë dhe një vajzë e këtë të fundit ka 5 muaj pa parë. Top Channel  Vazhdo