Më pëlqeu surpriza

Anjeza : Më pëlqeu surpriza
  26/04/09 12:38  Vajzat janë kurioze për zarfin që mori me vete Arjoni. Anjeza tregon se ai e mori atë zarf para një muaji dhe mendon se me siguri e ka hapur gjatë spektaklit, por të gjitha janë shumë kurioze të dinë përmbajtjen e tij. Ato mendojnë se duhet të kishte ndonjë surprizë të bukur. Vajzat fillojnë të flasin për surprizat dhe Juna tregon se u kënaq shumë me surprizën që mori. Juna shprehet se i pëlqejnë surprizat, por ajo surprizë, përmbante një mesazh shumë të bukur dhe se i mjafton për aq... Vazhdo

April 28, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Anjeza : Më pëlqeu surpriza
Tags: , , , , , , , ,