Mefit Jakupi

Ulqin: Ministria do të përkrahë investimet në bujqësi
Ulqin – Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë Ujore do të ndihmojë dhe mbështesë çdo iniciativë nga investitorët që kanë projekte për të investuar në bujqësi, kanë premtuar përfaqësuesit e kësaj ministrie në takimin që kanë zhvilluar të mërkurën e kaluar me përfaqësuesit e UBA-s në Ulqin. Ata kanë premtuar po ashtu se janë të gatshëm që në çdo kohë të japin këshilla dhe të informojnë këtë organizatë lidhur me çështjet që i intereson nga kjo lëmi. Drejtori ekzekutiv i UBA-s, Valdet... Vazhdo
UBA prezantoi rezultatet e anketës mbi gjendjen e prodhuesve bujqësorë në komunën e Ulqinit – Video
Problem, mungesa e tregut dhe e qendrave të grumbullimit Kryetari i Sektorit të Bujqësisë pranë UBA-s, Mefit Jakupi, ka thënë se ky asociacion, brenda mundësive, do të ndihmojë dhe do të bashkëpunojë me organet kompetente lokale dhe shtetërore për zgjidhjen e problemeve të evidentuara të prodhuesve bujqësorë. Ulqin – Prodhuesit bujqësorë në Komunën e Ulqinit mendojnë se dy problemet më të mëdha me të cilat ata përballen janë mungesa e qendrave të grumbullimit, paketimit dhe ruajtjes së prodhimeve bujqësore,... Vazhdo

December 19, 2008  :: Ekonomia / Ekonomija :: Comments Off on UBA prezantoi rezultatet e anketës mbi gjendjen e prodhuesve bujqësorë në komunën e Ulqinit – Video
Tags: , ,