Mehmet Bardhi

Ljui? Škrelja:Klima glavom i pravi kvorume
Klima glavom i pravi kvorume Podgorica – U radu crnogorske Skupštine više je aktivnog u?eš?a imao naš poslanik Vaselj Siništaj za godinu i po, nego poslanik DPS-a Ljui? Škrelja koji deset godina tamo pravi karijeru mirno sjede?i i prave?i kvorum – saopštila je ju?e Albanska alternativa. Škrelja je prekju?e optužio Siništaja i poslanika DS-a Mehmeta Bardhija da time što ih nije bilo u Skupštini kad se glasalo o formiranju Fonda za manjine pokazuju da im nije stalo do poboljšanja pozicije onih koje predstavljaju,... Vazhdo

February 17, 2008  :: Politika :: Comments Off on Ljui? Škrelja:Klima glavom i pravi kvorume
Tags: , , , , , , , , , , ,

Kryetari i LD në MZ, Mehmet Bardhi, përshëndet fitoren e boris tadiqit në zgjedhjet presidenciale në serbi
Fitore kundër izolimit Ulqin – Kryetari i LD në MZ, Mehmet Bardhi, ka përshëndetur rizgjedhjen e Boris Tadiqit për kryetar të Serbisë, duke thënë se kjo për momentin mund të jetë më shumë se fitore. “Fitorja e ngushtë e kryetarit të deritashëm Tadiq, për më tepër ndaj Tomisllav Nikoliqit, përfaqësuesit të radikalit Sheshel, në këtë kohë mund të jetë më tepër se fitore, ndoshta jo aq e fuqishme sa do të duhej të ishte përcaktimi politik proeuropian, por që sigurisht përbën fitore kundër... Vazhdo

February 12, 2008  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Kryetari i LD në MZ, Mehmet Bardhi, përshëndet fitoren e boris tadiqit në zgjedhjet presidenciale në serbi
Tags: , , , , , , , , , , , ,

Opozicija o deklaraciji dua kojom se traži nezavisnost Kosmeta,i izjave lidera te partije
Šta Milo misli,Dinoša zbori Dio opozicionih partija kritikovao je ju?e stav lidera Demokratske unije Albanaca Ferhata Dinoše da ?e ovo biti godina nezavisnosti Kosova i Metohije. Opozicionari su osudili i Deklaraciju, usvojenu na izbornoj Vazhdo  Vazhdo

February 5, 2008  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Opozicija o deklaraciji dua kojom se traži nezavisnost Kosmeta,i izjave lidera te partije
Tags: , , , , , , , , , ,

Delegacioni i Lidhjes Demokratike në Mal të Zi u takua me delegacionin e komisionit evropian
Çështja shqiptare në Mal të Zi vazhdon të jetë e hapur Podgoricë- Kryetari i LD në MZ z.Mehmet Bardhi me bashkpunëtorët z.Tahir Gjonbalaj, nënkryetar, z.Hajrullah Hajdari e Tahir Tahiri, funksionarë të lartë të LD në MZ dhe njëheri këshilltarë në Kuvendin e Komunës së Ulqinit, u takuan të enjten më 17. 01. 2007, Vazhdo  Vazhdo

January 28, 2008  :: Reportazh / Reportaža :: Comments Off on Delegacioni i Lidhjes Demokratike në Mal të Zi u takua me delegacionin e komisionit evropian
Tags: , , , , , , , ,

Zgjedhjet për presidentin në Mal të Zi, shqiptarët në dilemë
Shqiptarët e Malit të Zi janë ende në dilemë për votën në zgjedhjet presidenciale në vend, që do të zhvillohen pas disa javësh. Disa nga udhëheqësit e partive politike të shqiptarëve në Mal të Zi, kanë shprehur haptas mbështetjen ndaj kandidaturës Filip Vujanoviç për presidencën e Malit të Zi, Vazhdo  Vazhdo

January 24, 2008  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Zgjedhjet për presidentin në Mal të Zi, shqiptarët në dilemë
Tags: , , , ,

Shqiptarët nuk dinë kë ta mbështesin për president në Mal të Zi
Ulqin, 21 janar —Megjithëse disa nga udhëheqësit e partive politike të shqiptarëve në Mal të Zi, shprehin haptas mbështetjen ndaj kandidaturës së kryetarit aktual Filip Vujanovic, shqiptarët ende nuk kanë një qëndrim unik dhe as përfundimtar se cilin nga kandidatët për kryetar të ri të Malit të Zi do ta mbështesin më 6 prill. Vazhdo  Vazhdo

January 22, 2008  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Shqiptarët nuk dinë kë ta mbështesin për president në Mal të Zi
Tags: , , , , , , , , , , , ,

Me rastin e krishtlindjes ortodokse, kryetari i LD në Mal të Zi, Mehmet Bardhi uron kryepeshkopin e kishës malazeze z. Mihaillo
Virtytet e begatojnë njeriun Ulqin – Kryetari i LD në MZ, Mehmet Bardhi, me rastin e Krishtlindjes, i dërgoi një urim Kryepeshkopit të Kishës Ortodokse Malazeze, z. Mihaillo, ku shkruan: “Në emër të Lidhjes Demokratike në Mal të Zi, Vazhdo  Vazhdo

January 14, 2008  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Me rastin e krishtlindjes ortodokse, kryetari i LD në Mal të Zi, Mehmet Bardhi uron kryepeshkopin e kishës malazeze z. Mihaillo
Tags: , , , , , ,

Shqiptarët kërkojnë mandate të garantuara në Parlamentin malazez
Partitë shqiptare në Mal të Zi kërkojnë që autoritetet të aplikojnë mandatet e garantuara për pakicat në Parlament, propozim që është hedhur poshtë nga Gjykata Kushtetuese malazeze. Liderët e partive shqiptare, Ferhat Dinosha, Mehmet Bardhi dhe Vasel Sinishtaj thonë se shqiptarëve u takojnë së paku pesë mandate të garantuara, meqë Vazhdo  Vazhdo

Page 20 of 20« First...10...1617181920