Menager of Dahlem Consulting Engineers GmbH & Co – Essen

Nazif Cungu dhe Uwe Moshage për fillimin e studimit të fizibilitetit për investime në rrjetin e ujësjellsit
Filloi Studimi i fizibilitetit për investime në rrjetin e ujsjellsit dhe kanalizimit në komunen e Ulqinit Sot, pas nënshkrimit të marrvjeshjes për fillimin e studimit të fizibilitetit për investime në rrjetin e ujësjellsit dhe kanalizimit në komunën e Ulqinit, në hapsirat e Komunës u mbajt takimi i parë që njëherit paraqet edhe fillimin e këtijë projekti kapital. Në këtë takim morën pjesë Kryetari i Komunës së Ulqinit Nazif Cungu me bashkpuntorët e tij, drejtori i kompanisë Dahlem për projekte ndërkombëtare... Vazhdo

December 21, 2012  :: Ekonomia / Ekonomija :: Comments Off on Nazif Cungu dhe Uwe Moshage për fillimin e studimit të fizibilitetit për investime në rrjetin e ujësjellsit
Tags: , , , , , ,