Mesnata i gjen banorët duke kërcyer

Mesnata i gjen banorët duke kërcyer
Orët e para të mëngjesit të ditës së tretë në shtëpinë e Big Brother i gjejnë banorët duke kërcyer nën ritmet e muzikës. Pasi kanë konsumuar jo si duhet kohën e vënë në dispozicion nga vëllai i madh për përgatitjen e provës së javës, ata janë braktisur me gjithë qejf në tingujt e muzikës. Debatet dhe shakatë me njëri-tjetrin kanë zgjatur për orë të tëra. Top Channel  Vazhdo