Milo Gjukanoviçi

Fundi i një epoke: Milo Gjukanoviçi jep dorëheqjen si kryeministër i Malit të Zi – Video
Në shtetin e vogël ballkanik të Malit të Zi po merr fund një epokë. Pas gati 20 vjetësh në pushtet në Podgoricë, kryeministri Milo Gjukanovic tërhiqet nga posti. “Që prej dy dekadash ai është ylli politik i padiskutueshëm i Malit të Zi: kryeministri Milo Gjukanoviç, shenja dalluese të të cilit janë kostumet e prera sipas trupit, kravatat moderne perfekte dhe orët e shtrenjta. Këmbëngulja e tij për të arritur synimin – kundërshtarët flasin për qëndrim të pamëshirshëm – ka bërë që atë... Vazhdo