Mimoza 2008

Big Brother Albania 2 – Dita 88 – Permbledhje
Big Brother Albania 2 – Dita 88 – Permbledhje  Vazhdo
Sori imagjinon Mozën të shëndoshë
13/02/09 22:30 Të ulur në banakun e kuzhinës, Qetsori dhe Mimoza nisin një bisedë paksa ngacmuese mes tyre. Djali nga Vlora e pyet bukuroshen nga Kosova sesi do të dukej nëse do të ishte akoma më e shëndoshë. Ajo sheh linjat e trupit dhe thotë se i pëlqen kështu si është. Por, Qetsori për ta vënë akoma në sedër i thotë se edhe e shëndoshë ajo do të dukej e bukur. Më pas ai e pyet se çfarë njerëzish ka në familje dhe ajo i thotë se ka edhe 4 motra. Sori thotë se nëse do të bëjë një cun, do ta quajë... Vazhdo
Klubi i karatesë “Ulqini” mori pjesë të shtunën në Kupën e XV “Mimoza 2008” në Igallo
“Ulqini”, i dyti në renditjen e përgjithshme KK “Ulqini” mori pjesë në këtë garë me 24 garues dhe arriti të fitojë 44 medalje në disiplinat ekipore dhe individuale, prej të cilave 8 të arta, 21 të argjendta, 15 të bronzta dhe një kupë. Në Kupën e XV të Karatesë “Mimoza 2008”, ku morën pjesë 27 klube me mbi 637 garues, Klubi i Karatesë “Ulqini” u rendit në vendin e dytë në renditjen e përgjithshme me 102 pikë të grumbulluara, menjëherë pas KK “Buduqnost”,... Vazhdo