mimoza dhe agoni

Mimoza, Agoni : Jam femër e fortë
26/02/09 14:07 Moza pyet Bjordin nëse vajzat që ai ka patur lidhje deri tani i ngjanin tipit të Liritës dhe Bjordi i përgjigjet se ishin dicka e tillë. Moza e përcakton këtë tip, si femra kullere por, Agoni i thotë se nuk quhen të tilla, quhen femra me karakter të fortë, kurse ajo është shumë e ndjeshme dhe feminile. Mozës nuk i pëlqen ky lloj përcaktimi për të dhe i thotë se i pëlqen ta ndjejë vetën femër e jo mashkull. Agoni i thotë sërish se nuk quhen meshkuj por femra të forta, që i përballojnë situatat... Vazhdo