Minir Karamanaga

Foto nga martesa e Minir Karamanagës dhe Zuhra Ficit
Drejtori i Organizates Turistike Minir Karamanaga dhe Zuhra Ficit kanë celebruar martesën e tyre me një ceremoni, javën e kaluar. Për ceremonin dasmore nuk kemi të dhena ekzakte,sepse dasma  nuk asht komunikua mediave dhe nuk u be publike. Lajme nga Ulqini ka siguruar disa foto nga kjo dasmë,prandaj do mundohemi të dijm më tepër nga darsma e tyre ditëve në vijim. Urime Martesa #gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-1... Vazhdo

September 25, 2012  :: Ngjarjet - Events :: Komente (12)
Tags: , , ,

Karamanaga: Ulcinj očekuje više gostiju, bez gužve do Velike plaže
Direktor Turističke organizacije Ulcinja ,Minir Karamanaga kaže da je do sada broj turista za oko četiri odsto veći nego prošle godine, da su riješili ili završavaju rješenje komunalnih i saobraćajnih problema, da je proradio hotel Otrant i da je sezona marketinški dobro pripremljena, i da zbog svega toga očekuje dobru sezonu. “Završava se izgradnja mosta na Port Mileni i očekujemo da uskoro bude pušten u saobraćaj zahvaljujući čemu će se brže stizati na Veliku plažu. Time će biti elminisane gužve na putu koje... Vazhdo

June 20, 2012  :: news :: Comments Off on Karamanaga: Ulcinj očekuje više gostiju, bez gužve do Velike plaže
Tags: ,

Ulqiniakët ne pritje te sezonit te ri turistik
Ulqiniakët përgatiten për turizëm Jo vetëm institucionet, por edhe hotelet, plazhet  restorantet e individët kanë nisur me përgatitje adekuate për realizmin e një sezone më të suksesshme turistike në Ulqin. Shiu paksa ka penguar dhe thuajse se ka ndalur pak  ecjen normale të punimeve. Edhe ministri i Turizmit të Malit të Zi, Predrag Sekuliq, ka vizituar Komunën e Ulqinit ku është informuar nga kryetari Nazif Cungu, rreth përgatitjeve për këtë verë. Rrezart Mavriqi, pronar i agjencionit Argos, e cila ka me qira... Vazhdo
Redža ne da fotelju TO Ulcinj Karamanagi – Video
Foto: Samir Adrović - Vijesti SKANDAL: Zbog svađe oko toga ko je prvi čovjek TO Ulcinj, morala da interveniše policija. Ulcinjska policija, sa komandirom na čelu, bila je na specijalnom, vanrednom zadatku – mirila je dvije zaraćene strane koje se bore za prostorije i funkcije u lokalnoj turističkoj organizaciji i jednako tvrde da polažu pravo na to. Sjedište Turističke organizacije i bukvalno je bilo pod opsadom – ispred zgrade u kojoj je smješteno sjedište “Otrant komerca”, ali i u hodnicima, bilo je i policije i privatnog... Vazhdo
TO Ulcinj: Dva direktora u jednoj fotelji
Najjužnija crnogorska opština je sigurno jedina opština na svijetu koja u ovom trenutku ima dva direktora Lokalne turističke organizacije (LTO). Zvuči nevjerovatno ali upravo takav zaključak može se donijeti ukoliko se u lokalnoj upravi, odnosno u LTO informišete ko je na čelu te organizacije. Ako pitate predstavnike izvršne vlasti u Ulcinju, ko je direktor LTO, saopštiće vam da je to Minir Karamanaga koga je nedavno, barem tako kažu, predsjednik opštine imenovao na mjesto direktora. S druge strane, ukoliko isto pitanje postavite... Vazhdo
Minir Karamanaga do të zevendësojë Ali Rexhën në OTU
Anëtar dhe funksioner i partisë PSD-së të Ulqinit Minir Karamanaga,është kandidati më seriozë për të qenë drejtor i ardhshëm i Organizatës turistike të Ulqinit,lajmron e perditshmja gazeta “Dan”. Minir Karamanaga nëqofse zgjidhet si drejtor i Organizatës turistike të Ulqinit,do ta zavedsoje Ali Rexhen,liderin e PPD-se,që u be drejtor në kohën kur ishin në koalicion PDS-ja – UDSH-ja – dhe PPD-ja. Emërimi i Minir Karamanages është pjesë e marrëveshtjes për ndarjen e funksioneve në mes të partive në koalicion... Vazhdo
Selim Resulbegoviq – bartës i listës të Partis Socialdemokrate (PSD) Ulqin
Politika te cilen e ofron PSD qytetarve te Ulqinit , u mundson angazhim me te madh dhe me kualitativ te rinjve ne kualifikim te larte arsimor si dhe promovimin dhe permbushjen e tendencave dhe kualiteteve te tyre profesionale dhe personale. Koncepti i ri, i udheheqesis komunale, i PSD-es  nenkupton angazhim me te madh  dhe me shum hapsir per te rinjt ne vende vendimmarrese. Nje prej qellimeve kryesore  te politikes sone, eshte lufta per krijimin e kushteve, te cilat do te ju mundesonin  te rinjeve te arsimuar qe  afirmimin e tyre... Vazhdo