Ministar za zaštitu ljudskih i manjinskih prava

Genci Nimanbegu: Letër e hapur Kryetarit të komisionit të tenderit për Valdanos
Letër e hapur Kryetarit të komisionit të tenderit për Valdanos, nënkryetarit të Qeverisë së Malit të Zi dhe Ministrit për shoqërinë informatiike, ish-Kryetarit të Këshillit për privatizim, nënkryetarit te SDP-së I nderuari zotëri Lazoviq, Së pari ktheni Valdanosin pronarëve legjitim e pastaj jepni dorëheqje Shpreh pakënaqësi ne lidhje me shkresën tuaj me të cilën më njoftoni që kontrata për dhënien me qira të Valdanosit është në web faqen e Këshillit për privatizim. Kjo ishte pergjegja e juaj në kërkesën... Vazhdo
Vu?ini? i Nimani ne štede za praznike
KOLIKO SU POJEDINE DRŽAVNE INSTITUCIJE POTROŠILE NOVCA NA REKLAMU I ?ESTITKE ZA NOVU GODINU Podgorica – Na ?estitanje novogodišnjih i drugih praznika 21 institucija iz budžeta potrošila je 25,290 eura. To proizilazi iz odgovora državnih institucija Fondaciji za stipendiranje Roma(FSR) – Institut socijalne inkluzije. Vazhdo  Vazhdo

February 5, 2008  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Vu?ini? i Nimani ne štede za praznike
Tags: , , , , , , , , ,

Ministar za zaštitu ljudskih i manjinskih prava Fuad Nimani uputio ?estitke povodom pravoslavnog Boži?a
Povodom velikog pravoslavnog praznika Boži?a, Ministar za zaštitu ljudskih i manjinskih prava g-din Fuad Nimani Vazhdo  Vazhdo

January 8, 2008  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Ministar za zaštitu ljudskih i manjinskih prava Fuad Nimani uputio ?estitke povodom pravoslavnog Boži?a
Tags: , , , , , , , , , , ,