mjellja e ullirit

Mbjellja e100 ullinjve për 100 vjetorin e pavarësisë në Shas + Foto
Në qytetin e lashtë të Shasit u be mbjellja e100 ullinjve për 100 vjetorin e pavarësisë. Të pranishem ishin një numër i madh pjesëmarrësish, por edhe figura të rëndësishme të kulturës, arsimit dhe politikës vendase të Ulqinit. Për begatinë dhe mbarëvajtjen e këtij manifestimi u interesuan anëtarët e Shoqatës “ORA”. Si personalitete politike që asistuan në kët manifestim janë:Nazif Cung,kryetari i Këshillit Nacional të Shqiptarëve në Mal të Zi – Tahir Tahiri, Fatmir Gjeka,Luigj Shkrela,Genci... Vazhdo

November 25, 2012  :: Kulturë / Kultura :: Komente (1)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,