Mr. Aleksandar Çilikov

Shasi, lokalitet arkeologjik me rëndësi europiane
Intervistë me historianin e artit Mr. Aleksandar Çilikov Koha javore: Z. Çilikov, si historian arti Ju jeni marrë me qytetet e vjetra në Mal të Zi dhe më gjerë. Nisur nga ky aspekt, cila është rëndësia e Qytetit të Vjetër të Shasit në raport me qytetet e tjera të vjetra në Mal të Zi, por edhe në rajon? A. Çilikov: Ndër lokalitetet në të cilat në të kaluarën kanë ekzistuar qytetet e vjetra të mesjetës së hershme, kur bëhet fjalë për territorin e Malit të Zi, një vend të rëndësishëm gjithsesi zënë... Vazhdo

July 7, 2008  :: Kulturë / Kultura, Shoqëria / Društvo, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Shasi, lokalitet arkeologjik me rëndësi europiane
Tags: , , , , ,