Naim Huruglica

Pikat doganore në Mitrovicë, ende të bllokuara
Dy pikat doganore ne veri te Kosoves ne Mitrovice, te djegura nga serbet dy dite pas shpalljes se pavaresise se Kosoves, jane rikonstruktusar, por funksionimi i tyre kerkon nje vendim politik Demi i shaktuar nga mosfunksionimi i ketyre dy pikave per kohe te gjate llogaritet deri ne 30 milione euro. Ne pikat 1 dhe 31 punimet kane perfunduar dhe ato jane gati per rifillimin e punes, por ato mund te funksionojne vetem pas nje vendimi politik. “Eshte ceshtje qe i perket aspektit te sigurise dhe ndoshta pak ka lidhje me politiken, por une... Vazhdo

January 25, 2009  :: Rajoni / Region :: Comments Off on Pikat doganore në Mitrovicë, ende të bllokuara
Tags: , , , ,