ndërtimi i Urës së Port Milenës

Grbovi?: Vitin e ardhëshem 2010 nis ndertimi i ures se Port Milenës
Duke amalizuar te thenat e drejtorit per komunikacion të Malit te Zi Veselin Grbovic se pritet qe ne fillim te muajve te 2010 te nisin punimet per ndertimin e ures se re në Port Milen. Ndertimi i ures se re të Port Milenes eshte nje veper jetike per banoret e rrethit te Ulqinit dhe gjthë rajonit. Punimet për ndërtimin e Urës së Port Milenës pritet të fillojnë në muajt që vijojn te 2010, ka paralajmëruar drejtori per komunikacion të Malit te Zi Veselin Grbovic,në prezantimin e këtij projekti ne brifingun e tij te regullt. Ndërtimi... Vazhdo
Në tetor pritet të fillojë ndërtimi i Urës së Port Milenës
Prezantohet projekti i urës së Port Milenës Ulqin – Punimet për ndërtimin e Urës së Port Milenës pritet të fillojnë në muajin tetor, ka paralajmëruar Dushko Kokiq, këshilltar i pavarur pranë Drejtorisë së Komunikacionit, në prezantimin e këtij projekti të martën në Ulqin. Ai ka thënë se deri më 15 shtator pritet të hapet tenderi për marrjen e ofertave për zgjedhjen e firmës që do të kryejë punimet, dhe pas 30-45 ditësh sa do të zgjasë procedura e tenderimit dhe zgjedhjes së zbatuesit të punimeve,... Vazhdo

August 17, 2009  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Në tetor pritet të fillojë ndërtimi i Urës së Port Milenës
Tags: , , ,