në koalicion me PDS-së

Ulqin më në fund bëhet me pushtet – Video
Ulqin, 13 dhjetor – Më në fund, në Ulqin shpallet bashkëqeverisja që do të udhëheq me këtë qytet në katër vitet e ardhshme. Kryetari i Unionit Demokratik të Shqiptarëve, Ferhat Dinosha, ashtu siç bëri në Tuz, edhe në Ulqin lidhi koalicion me Partinë Demokratike të Socialistëve (PDS) të Milo Gjukanoviqit. Në një konferencë për media në mbrëmjen e së shtunës, Dinosha, përaqësues i partisë së tij dhe Partisë së Prosperitetit Demokratik (PPD) së bashku me shefin e PDS në Ulqin, Luigj Lubo Shkrela,... Vazhdo
Pakicat, pa të drejtën e mandateve të garantuara
Numri i madh i partive shqiptare bën që në rast të pjesëmarrjes së tyre në mënyrë të pavarur në zgjedhje të rrezikohet humbja dhe shkapërderdhja e votave të shqiptarëve. Kjo ka bërë që një pjesë e liderëve të partive nacionale shqiptare të bëjnë thirrje për pjesëmarrje të përbashkët në këto zgjedhje dhe që partitë shqiptare të dalin me një listë të përbashkët. Deri tani, të paktën publikisht, nuk ka pasur asnjë takim konkret rreth koalicioneve të partive shqiptare, por pritet që ditët e ardhshme... Vazhdo