Nebojša Medojevic

Fundi i një epoke: Milo Gjukanoviçi jep dorëheqjen si kryeministër i Malit të Zi – Video
Në shtetin e vogël ballkanik të Malit të Zi po merr fund një epokë. Pas gati 20 vjetësh në pushtet në Podgoricë, kryeministri Milo Gjukanovic tërhiqet nga posti. “Që prej dy dekadash ai është ylli politik i padiskutueshëm i Malit të Zi: kryeministri Milo Gjukanoviç, shenja dalluese të të cilit janë kostumet e prera sipas trupit, kravatat moderne perfekte dhe orët e shtrenjta. Këmbëngulja e tij për të arritur synimin – kundërshtarët flasin për qëndrim të pamëshirshëm – ka bërë që atë... Vazhdo
Medojevi?:Nije UDBA nego Amfilohije!
Lider PZP-a Nebojša Medojevi? optužio mitropolita crnogorsko primorskog da je svojim govorom nanio štetu opozicionom protestu. PODGORICA – Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojevi? optužio je ju?e mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija Radovi?a da je svojim govorom na protestnom mitingu opozicije nanio štetu opoziciji. Medojevi? je u izjavi agenciji Tanjug kazao da je dosta štete opoziciji donio govor mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija na protestnom mitingu, 13. oktobra. – Poštuju?i njegovu brigu za... Vazhdo

October 17, 2008  :: Politika, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Medojevi?:Nije UDBA nego Amfilohije!
Tags: , ,

Odgovor Nebojše Medojevi?a poslaniku Albanske Alternative Vaselju Siništaju
Interesi države su mi važniji od podrške AA Podgorica – Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojevi? poru?io je ju?e Vaselju Siništaju da “kada su u pitanju nacionalni interesi Pokret nikada nije i ne?e koketirati sa dnevnopoliti?kom podrškom bilo kojeg gra?anina Crne Gore i bilo koje nacije”. Medojevi? je to rekao povodom tvrdnji poslanika Albanske alternative Vaselja Siništaja da je iznena?en što su PzP i Liberalna partija podržale zahtjeve SNP-a i prosrpskih stranaka vezane za odluku Vlade da prizna Kosovo. Medojevi? je... Vazhdo

October 14, 2008  :: Politika, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Odgovor Nebojše Medojevi?a poslaniku Albanske Alternative Vaselju Siništaju
Tags: , , ,

Opozicija odlu?na da ne u?estvuje u plenarnom radu crnogorskog parlamenta
Rukovodstvo Skupštine da obezbijedi tv prenos Podgorica: Crnogorska opozicija ne?e u?estvovati u plenarnim zasjedanjima parlamenta dok se ne obezbijedi televizijski prenos, odlu?eno je na današnjoj zajedni?koj sjednici predstavnika Srpske liste, Pokreta za promjene, Socijalisti?ke narodne partije, Narodne stranke, Demokratske srpske stranke, Liberalne partije, Demokratskog saveza Crne Gore i Albanke alternative. Lider SNP Sr?an Mili? saopštio je da opozicija od rukovodstva Skupštine traži da do 19. juna, kada po?inje nova sjednica,... Vazhdo

June 15, 2008  :: Politika, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Opozicija odlu?na da ne u?estvuje u plenarnom radu crnogorskog parlamenta
Tags: , , , , , , , , , ,

?ukanovi? najuticajnija politi?ka li?nost
PODGORICA – U oblasti biznisa na prvom mjestu je podgori?ki biznismen Veselin Barovi?, a drugi na listi je premijerov brat Aca ?ukanovi?, otkriva anketa CG Ekonomista. Crnogorski premijer Milo ?ukanovi? je najuticajnija li?nost u Crnoj Gori, pokazala je anketa koju je sproveo ?asopis CG Ekonomist, a u kojoj su u?estvovala 22 novinara. Cilj anketa je da pokaže javnosti koje li?nosti crnogorski novinari smatraju najuticajnijim u Crnoj Gori u oblasti politike, finansija i biznisa. “Apsolutno svi anketirani su u oblasti politike dali... Vazhdo
Situata zgjedhore presidenciale 2008 nga Muhamet Nika
Terri nuk hiqet duke përmendur llambën Për situatën e krijuar tani në prag të zgjedhjeve presidenciale më duhet të them që kjo në masë të bukur e arsyeton daljen tonë nga ish koalicioni shqiptar. Pra ne e kemi vlerësuar me kohë se ku do të përfundojnë dhe nëse jo atëherë, tashti koalicioni medoemos do të duhej të prishet. Pikënisja A – situata – A Kandidati për kryetar të Malit të Zi në zgjedhjet presidenciale i Lëvizjes për Ndryshime z. Nebojsha Medojeviq pasi që kishte siguruar koalicion parazgjedhor... Vazhdo
Përfundojnë fushatat zgjedhore në Mal të Zi
Konventat përfundimtare parazgjedhore të kandidatëve presidencialë të Malit të Zi filluan të mërkurën, kurse tubimi i fundit i tillë mbahet të premten. Tubimin përfundimtar i pari e mbajti kandidati i Listës Serbe (SL), Andrija Mandic, i cili ithtarët e tij i tuboi të mërkurën mbrëma para kishës së Shën Gjergjit në Podgoricë.Të enjten dhe të premten ithtarëve të tyre para mbajtjes së zgjedhjeve për herë të fundit do t’iu drejtohen kandidatët e Lëvizjes për Ndryshime, Partisë Socialiste Popullore dhe... Vazhdo

April 4, 2008  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Përfundojnë fushatat zgjedhore në Mal të Zi
Tags: , , ,

Ndahen Politikisht Shqiptarët në Mal të Zi
Duket se në zgjedhjet e ardhshme presidenciale të Malit të Zi dy parti shqiptare nuk do ta përkrahin Filip Vujanovic’in,por kundër-kandidatin e tij, Nebojsha Medojevic.Në zgjedhjet e ardhshme presidenciale,që mbahen më 6 prill,duket se një pjesë e shqiptarëve dhe boshnjakëve – votat e të cilëve në të gjitha zgjedhjet e deritanishme parlamentare dhe presidenciale,e sidomos në referendumin për pavarësimin e Malit të Zi, gjithnjë ia sollën fitoret koalicionit qeveritar – nuk do të votojnë për kandidatin... Vazhdo

March 31, 2008  :: Lajmet / Vijesti, Shoqëria / Društvo :: Comments Off on Ndahen Politikisht Shqiptarët në Mal të Zi
Tags: , , , , , ,

Albanci pominju svog kandidata
Ulcinj/Podgorica – Postoji mogu?nost da albanske partije imaju svog predsjedni?kog kandidata i od te odluke zavisi koga ?e one podržati na izborima, re?eno je “Vijestima” nakon sino?njeg sastanka rukovodstva Nove demokratske snage Forca i lidera Pokreta za promjene Nebojše Medojevi?a. Izvor iz Force, koji je prisustvovao sastanku u Ulcinju, rekao je Vazhdo  Vazhdo

January 25, 2008  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Albanci pominju svog kandidata
Tags: , , , , ,