NOVA DEMOKRATSKA SNAGA

Forca: Telegram urimi Ali Ahmetit të BDI-së
FORCA E RE DEMOKRATIKE NOVA DEMOKRATSKA SNAGA Bul. Skenderbeupn/bb 85360 Ulqin/Ulcinj Tel:. +382 030 401 760 Fax:; +382 030 401 761 www.forca.me, www.forca.me   Ulqin me 27.03.2013 Nr.27 /13   BASHKIMI DEMOKRATIK PER INTEGRIM Kryetarit z. Ali Ahmeti I nderuari zoteri Ahmeti   Me shumë vemendje kemi përcjellur procesin zgjedhor ne Maqedoni, me interesim të posaçëm për partitë shqiptare. Me  shumë kënaqësi e pranuam lajmin për fitoren e partisë Tuaj dhe suksesin e arritur ne këto zgjedhje lokale, sidomos në... Vazhdo

March 27, 2013  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Forca: Telegram urimi Ali Ahmetit të BDI-së
Tags: , , ,