nuk dua të dal

Arjon: Nuk dua të dal
07/03/09 14:37 Adelajda pyet Arjonin se si ndihet për natën e spetaklit dhe faktin që mund të dalë nga shtëpia. Ai i thotë që nuk ka ndonjë emocion shumë të madh pasi e ka kaluar njëherë këtë fazë, por gjithësesi një lloj emocioni ndjen. Adelajda i thotë:-“Unë nuk dua që ti të dalësh”! Arjoni i thotë që dhe ai nuk e dëshiron këtë gjë, pasi për të është një eksperiencë që nuk përsëritet. Ai thotë që tani ndjehet i qetë në shtëpi dhe se ka dëshirë të qëndrojë ende aty. Adelajda i thotë... Vazhdo