parlament

Montenegro: Müde von der Amtsmüdigkeit: Djukanovic zurück
Ex-Premier und -Präsident führt wieder die Regierung. Mit einer Rückkehr auf das vertraute Politparkett hat Montenegros Ex-Premier und Ex-Präsident Milo Djukanovic schon länger geliebäugelt. Doch statt wie erwartet bei der Präsidentschaftswahl im April, startet der populärste Polit-Pensionist des 620.000-Einwohner-Staates schon jetzt sein Comeback. Am Donnerstag beriet das Parlament über die erneute Bestellung Djukanovics zum Premier – als Nachfolger seines Nachfolgers Zeljko Sturanovic, der an Krebs leidet. Zum fünften... Vazhdo

February 28, 2008  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Montenegro: Müde von der Amtsmüdigkeit: Djukanovic zurück
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kosova shpall pavaresine. parlamenti miraton simbolet e shtetit
Fillon seanca e jashtezakonshme e Kuvendit te KosovesOra 15:10 Ka nisur seanca e Kuvendit te Kosoves ku ne rend te dites jane shpallja e deklarates se pavaresise dhe miratimi i simboleve shteterore. Kuvendi eshte hapur me fjalen e kreut te tij Jakup Krisniqi i cili e quajti kete dite historike per kombin. Ai beri nje pershendetje te vecante per perfaqesuesin e familjes Jashari si perfaqesues te te gjitha flijimeve te familjeve te popullit shqiptar. “Zotimi im solemn per Kosoven shtet demokratik eshte premtimi per vlera me te perparuara... Vazhdo
Mali Zi i përmbajtur për Kosovën
Ulqin-Podgoricë:Zyrtarë të lartë të Malit të Zi si dhe përfaqësues të subjekteve politike shqiptare, thanë të shtunën se Podgorica konsideron që procesi izgjidhjes së çështjes së Kosovës nuk ka përfunduar, por Mali i Zi nuk do të ngutet as nuk do të vonojë reagimin ndaj këtij zhvillimi. Miodrag Vukovic i partisë në pushtet, tha se “…Mali i Zi nuk do të bie nën ndikimin e provokimeve, as të kërkesave politikaneske të rezolutave të ndryshme për, gjoja mbrojtjen e Kosovës”, tha Vukovic, duke... Vazhdo

February 17, 2008  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Mali Zi i përmbajtur për Kosovën
Tags: , , , , , , , , , , , ,

Odbornici SO Ulcinj usvojili izmjenu tarifa za komunalne takse
Plati pa obra?uj kamen Ulcinj – Skupština opštine Ulcinj, u nastavku sjednice po?ete krajem prošle godine, usvojila je ve?inom glasova odbornika Koalicije “Za evropski Ulcinj” predloge odluka o porezu na zabavne igre i igre na sre?u i izmjenu i dopunu tarife o lokalnim komunalnim taksmama Vazhdo  Vazhdo

January 19, 2008  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Odbornici SO Ulcinj usvojili izmjenu tarifa za komunalne takse
Tags: , , , , ,