parlamenti i ulqinit

Sot në Ulqin ka filluar seanca e dytë e Kuvendit të Komunës së Ulqinit
Sot në Ulqin ka filluar seanca e dytë e Kuvendit të Komunës së Ulqinit në të cilën këshilltarët kanë filluar të debatojnë për 37pika të rendit të ditës që kanë të bëjnë me shkarkimin e trupave punes të Kuvendit dhe këshillave drejtuese dhe me emërimin e trupave dhe këshillave të reja. Këshilltaret e partisë demokratike të socialisteve, të Unionit demokratik të shqiptarëve dhe Partisë së prosperitetit demokratik kontestuan legjitimitetin e Kuvendit për shkak të mandatit të një këshilltarit të PPD-s,... Vazhdo

October 13, 2011  :: Politika :: Komente (2)
Tags: , ,

Luigj Shkrela në krye të Parlamentit të Ulqinit
Ulqin, 15 dhjetor – Këshilli Komunal i Partisë Demokratike të Socialistëve në Ulqin ka vendosur që kryetari tij, Luigj Shkrela, deputet i PDS dhe anëtar i Këshillit të Lartë Gjyqësor të Malit të Zi, të marrë edhe kreun e Parlamentit të Ulqinit. Shkrela këtë vendim e ka konfirmuar të mërkurën për KosovaLive, duke shtuar se për të qenë valid ky vendim, duhet pritur atë ta miratojë kryesia e PDS në Podgoricë. Zaten, pa u kryer këtë procedurë, nuk do të thirret as seanca e Kuvendit të Ulqinit. Posti... Vazhdo
Parlamenti i Ulqinit verifikoi vetëm mandatët
Ulqin,15 nëntor- Parlamenti vendor i Ulqinit ,ditën e hënë,me shumicë votash  verifikoi mandatet  e këshilltarëve të partive që zgjedhjet e përseritura të 17 tetorit kanë siguruar pjesëmarrje në edicionin e ri të Kuvendit të Ulqinit, i cili ka 33 vende. Këtë seancë konstituive të parlamentit e kryesoi këshilltari më i moshuar,Fuad Nimani. Në ftesën për këtë seancë,ishte paralajmëruar edhe zgjedhja e kryeparlamentarit,por kjo nuk ndodhi, as që u dha ndonjë sqarim, përveç se seanca vazhon, duke mos theksuar... Vazhdo

November 15, 2010  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Parlamenti i Ulqinit verifikoi vetëm mandatët
Tags: , , ,

Qeverisja e re e Ulqinit, peng i Podgoricës
Ulqin, 18 qershor – Edhe pse seanca konstituive e Parlamentit vendor të Ulqinit është thirrur për ditën e hënë për të verifikuar mandatet e dala nga zgjedhjet lokale të 23 majit, qeverisja e re vendore nuk shihet as në horizont. Dy udhëheqësit kryesorë të koalicionit “Për Ulqinin evropian”, Gëzim Hajdinaga nga Unioni Demokratik i Shqiptarëve /UDSH/, bartës i listës zgjedhore dhe Luigj Shkreli, kryetar i Këshillit komunal të Partisë Demokratike të Socialistëve /PDS/, një ditë pas zgjedhjeve, patën deklaruar... Vazhdo