Partia Socialdemokrate e Ulqinit

Selim Resulbegoviq – bartës i listës të Partis Socialdemokrate (PSD) Ulqin
Politika te cilen e ofron PSD qytetarve te Ulqinit , u mundson angazhim me te madh dhe me kualitativ te rinjve ne kualifikim te larte arsimor si dhe promovimin dhe permbushjen e tendencave dhe kualiteteve te tyre profesionale dhe personale. Koncepti i ri, i udheheqesis komunale, i PSD-es  nenkupton angazhim me te madh  dhe me shum hapsir per te rinjt ne vende vendimmarrese. Nje prej qellimeve kryesore  te politikes sone, eshte lufta per krijimin e kushteve, te cilat do te ju mundesonin  te rinjeve te arsimuar qe  afirmimin e tyre... Vazhdo
Koalicioni “Për Ulqinin Evropian”fiton zgjedhjet lokale në Ulqin
Sipas rezultateve preliminare të publikuara nga Televizioni Malazez TVCG koalicioni “Për Ulqinin Evropian” ka fituar zgjedhjet lokale në Ulqin.Në Ulqin kan garuar 9 lista,ku prej tyre 7 janë shqiptare. Trupi votues aktual në mbarë territorin e Komunës së Ulqinit është 17.947 qytetarë me të drejtë vote. Edhe në këtë fushatë paraelektorale, beteja më e madhe dhe e paparë e partive dhe e koalicioneve  shqiptare  dhe atyre qytetare, u zhvillua në Anë të Malit, e banuar kryesisht me popullatë autoktone shqiptare.Karshi... Vazhdo