party

The Best Parties of Kite Surfing Club D’olcinium  Beach
So summer is creeping ever closer and Ulcinj Kite Surfing Club D’olcinium Beach is beginning to heat up which means party season will soon be upon us. If you’re looking for the best beach parties with a good mix of all nationalities and want to avoid the typical 18-30 resorts such as , Kite Surfing Club D’olcinium Beach  then I would personally suggest any of the below five. If you imagine a perfect beach party then the chances are that Kite Surfing Club D’olcinium  Beach will far surpass your imagination and expectations.... Vazhdo

August 29, 2011  :: Turizmi / Turizam :: Comments Off on The Best Parties of Kite Surfing Club D’olcinium Beach
Tags: , , , ,

Ibiza Beach; Plazhi me bregdet më të nxehtë i Ulqinit
Plazhi me bregdet më të nxehtë i Ulqinit Muzikë, ritme të çmendura dhe shumë sensualitet. Këta janë përbërësit e pamungueshëm të beach party në Ibiza Beach Bar Ulqin, festat popullore në plazh që i bëjnë çdo vit e më të nxehta pushimet e të rinjve evropianë që vijn nga Bosnja e Hercegovina,Maqedonia,Polonia Çekia,Gjermania,Franca,Italia,Hungaria,Shqipëria,Kosova,dh e vende të tjera të rajonit.. Muzikë, ritme të çmendura dhe shumë sensualitet. Këta janë përbërësit e pamungueshëm të “beach party”në... Vazhdo

July 16, 2011  :: Ekonomia / Ekonomija :: Comments Off on Ibiza Beach; Plazhi me bregdet më të nxehtë i Ulqinit
Tags: , , , , , , , , ,

Nat Rothschild celebrated a £1million 40th birthday in Porto Montenegro
Montenegro is a staggeringly beautiful, mountain statelet on the coast of the Adriatic, only just more than half the size of Wales with a population of 660,000, slightly more than that of Glasgow. It has been an independent state only since 2006, when its people voted in a referendum to sever their union with Serbia. It is probably best known to the British public as the supposed setting of the film Casino Royale, though most of it was actually shot in the Czech Republic.Uniquely for a sovereign state, Montenegro has no currency. All transactions... Vazhdo

July 10, 2011  :: Bota :: Komente (2)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Big Party në Big Brother Albania
28/02/09 00:40 Zhuljeta mendon të organizojë një party me banorët. Ata do të improvizojnë sikur janë në një pub ose diskotekë. Moza pyet nëse do të ketë muzikë dhe Zhuljeta thotë se në party do të ketë muzikë, ndryshe nuk do të quhej ashtu. Dritani thotë që ta lënë për të shtunën në darkë por, ajo mendon se do të bëhet sot. Ata pyesin se si do të vishen dhe Zhuljeta thotë se le të vishen njësoj, si për cdo party tjetër. Arjoni i thotë se do të qëndrojë ulur dhe se nuk është në qejf për parti,... Vazhdo