Pavle Pepgjonoviq

Pavle Pepgjonoviq: KB “Ulqini”me ambicie në sezonin e ri
KB “Ulqini” qe prej disa kohesh ka fituar edhe palestren e re sportive e cila i ploteson te gjitha kriteret per zhvillimin e ndeshjeve nderkombetare, gje qe na jep te drejte qe seriozisht te shpresojme dhe presim qe te jemi perfaqesuesi i trete i Malit te Zi ne Ligen Ballkanike, krahas ekipeve te “Mornar”-it dhe “Llovqen”-it. Koha javore: Z. Pepgjonoviq, KB “Ulqini” në sezonin që ka përfunduar është renditur në vendin e parë në Ligën e Parë A të Malit të Zi, më pas ka zënë vendin e katërt në... Vazhdo
Palestëra sportive e Ulqinit do bahet ma e bukura ne Mal të Zi
Palestër që plotëson standardet dhe kriteret ndërkombëtare Projekti i palestrës e cila do të ketë kapacitet prej rreth 1300 vendesh është punuar nga arkitekti i ri ulqinak, Valon Buzuku. Ndërtimi i saj financohet tërësisht nga investitorët privatë, miq të KB “Ulqini”, dhe pritet të tejkalojë vlerën prej 450 mijë eurosh. Drejtori i KB “Ulqini”, Pavle Pepgjonoviq, thotë se kjo palestër sportive do të jetë gjithsesi njëri prej objekteve më të bukur sportivë të këtij lloji në tërë Malin e Zi. Derisa... Vazhdo
Klubi i Basketbollit “Ulqini” që nga tetori do t’i luajë ndeshjet në palestrën e re sportive
Palestër që plotëson standardet dhe kriteret ndërkombëtare Projekti i palestrës e cila do të ketë kapacitet prej rreth 1300 vendesh është punuar nga arkitekti i ri ulqinak, Valon Buzuku. Ndërtimi i saj financohet tërësisht nga investitorët privatë, miq të KB “Ulqini”, dhe pritet të tejkalojë vlerën prej 450 mijë eurosh. Drejtori i KB “Ulqini”, Pavle Pepgjonovq, thotë se kjo palestër sportive do të jetë gjithsesi njëri prej objekteve më të bukur sportivë të këtij lloji në tërë Malin e Zi. Derisa... Vazhdo
Jep dorëheqje menaxheri i klubit të basketbollit “Ulqini”, Pavle Pepgjonoviq
Dorëheqje me zemër të thyer Ulqin – Menaxheri i Klubit të Basketbollit “Ulqini”, Pavle Pepgjonoviq, ka dhënë të martën zyrtarisht dorëheqjen. Ai e ka bërë këtë të njohur në një konferencë për shtyp. “Nuk kam më fuqi të luftoj. Ndjehem vërtet shumë keq. Nuk mund ta përshkruaj se si ndjehem dy ditët e fundit pas marrjes së vendimit për t`u tërhequr”, ka thënë Pepgjonoviq. Ai ka thënë se e don “Ulqin”-in pasi që është klubi i tij, por që nuk ka mundur që të luftojë... Vazhdo