pavlin

Sori nuk është Kapedani : Një shefeje seksi, nuk do t’i rezistoja
Ekskluzivisht për suplementin “Big Brother”, Sorit i kemi shkëputur një rrëfim nga dhoma e kuqe e shtëpisë së famshme, ku tema e pyetjeve lidhej me filmin “Kapedani”, interpretuar nga një bashkëqytetar i konkurrentit, legjendari Albert Vërria. Sori nuk harroi me këtë rast të dërgojë urimet më të mira për gruan e tij, Liljana, që dje ka pasur ditëlindjen. Sori sot, apo Kapedani dje? Sori sot. Kapedani kishte vetëm gabime? Jo, nuk i kishte të gjitha gabim. Mes Adelës dhe Junës, cilën do... Vazhdo
Arjani : Mafia dhe Kanuni
08/04/09 12:40 Ari dhe Sori bisedojnë për mafian dhe Ari i krahason ligjet që vendos ajo për anëtarët e saj njësoj me ligjet e kanunit. Ai tregon se ato ligje dikur janë respektuar shumë, por më pas filluan të mos zbatoheshin më, njësoj si ligjet e kanunit të cilat tani në shumë zona nuk kanë më të njëjtën vlerë. Sori tregon për një dokumentar që ka parë mbi mafian italiane dhe në të thuhej me fakte e spjegime se ajo ishte e bazuar mbi ligjet e kanunit të Lek Dukagjinit. Biseda e tyre lidhet me historinë e... Vazhdo
Zhuljeta kundër të gjithëve
Afrimi me Arjonin ishte një aleancë për lojë AIDA On– Është shumë praktike dhe i pëlqen organizmi në grup. Off– Eshtë tip që hedh gurin dhe fsheh dorën. Ta kisha përballë do t’i thosha; “S’të eci deri në fund, versioni Puçi, puçi”. MOZA On– Ishte njeriu im i preferuar, pasi ishte e bukur jo vetëm fizikisht, por edhe në shpirt. Off– I thyente të gjitha pasqyrat. Ta kisha përballë do t’i thosha; “Pozicionohu në rol”. ADELAJDA On– Momenti kur... Vazhdo
Pavlini del nga shtepia
Big Brother me dëshirën për të mbështetur Pavlinin në situatën e tij, mendoi t`i pergatisë një surprizë. Për këtë ka kontaktuar me nënën e fëmijëve të tij. Ajo i ka lënë një videomesazh në të cilën ajo i thotë Pavlinit që është i lirë t`i takojë fëmijët e tij kur të dëshirojë dhe se për këtë gjë nuk e ka penguar njeri. Pavlini sqaron situatën në lidhje me regjistrimin e fëmijëve të tij. Ai thotë që djalin nuk pati mundësi ta regjistrojë pasi dy ditë më vonë ai hyri në Big Brother por... Vazhdo
Video – Surpriza për Pavlinin
Arjon: Nuk dua të dal
07/03/09 14:37 Adelajda pyet Arjonin se si ndihet për natën e spetaklit dhe faktin që mund të dalë nga shtëpia. Ai i thotë që nuk ka ndonjë emocion shumë të madh pasi e ka kaluar njëherë këtë fazë, por gjithësesi një lloj emocioni ndjen. Adelajda i thotë:-“Unë nuk dua që ti të dalësh”! Arjoni i thotë që dhe ai nuk e dëshiron këtë gjë, pasi për të është një eksperiencë që nuk përsëritet. Ai thotë që tani ndjehet i qetë në shtëpi dhe se ka dëshirë të qëndrojë ende aty. Adelajda i thotë... Vazhdo
Surpriza për Pavlinin
07/03/09 21:10 Big Brother me dëshirën për të mbështetur Pavlinin në situatën e tij, mendoi t`i pergatisë një surprizë. Për këtë ka kontaktuar me nënën e fëmijëve të tij. Ajo i ka lënë një videomesazh në të cilën ajo i thotë Pavlinit që është i lirë t`i takojë fëmijët e tij kur të dëshirojë dhe se për këtë gjë nuk e ka penguar njeri. Pavlini sqaron situatën në lidhje me regjistrimin e fëmijëve të tij. Ai thotë që djalin nuk pati mundësi ta regjistrojë pasi dy ditë më vonë ai hyri në Big... Vazhdo
Dritani : Nëse del, fiton 1000 euro
07/03/09 11:47 Dritani e pyet Pavlinin se si ndihet sot, nëse ka emocione apo jo. Pavlini i përgjigjet se jo po, Dritani nuk e beson dhe i thotë se emocione ndjen edhe vetë e jo më ai që është në nominim. Pavlini i thotë se i ka menduar këto dhe se tani ndihet mirë. Qetsori thotë se më shumë emocione nga të gjithë ka ai sepse ka vënë 1000 euro bast që Pavlini nuk del, në të kundërt ato para` i merr Pavlini. Pavlini mundohet t’i thotë se do t’ia kthejë por, Dritani i thotë se ato para janë të tijat në rast... Vazhdo
Aida dhe Lirita : Këta duan sherr
06/03/09 16:30 Aida dhe Lirita dalin në kopësht për të pirë cigare. Aida ka vënë në sfond muzikën e pianos. Pavlinin e shqetëson muzika dhe e fik pianon. Aida cohet dhe i thotë Liritës:-“Këta duan sherr se më janë bërë të gjithë si komandant”. Aida acarohet dhe i thotë Liritës:-“kur duan ata me dëgju nuk ka problem,kur duam ne me pi një cigare me muzikë thonë jo se po flasim ne.” Aida thotë:-“nuk është fare fleksibël”-dhe shton,-“njëri pa pikën e lidhjes”-për Pavlinin. Ajo thotë që banorët... Vazhdo
Pavlini, Mesida, Lirita : Komplimenti më ka cuar në nominim
02/03/09 12:15 Pavlini, Mesida dhe Lirita diskutojnë për tipat e banorëve dhe se si reagojnë në momente të ndryshme. Pavlini thotë se i pëlqen që t’i njohë banorët se cfarë tipash kanë dhe këtë mund ta bëjnë duke folur për njeri-tjetrin e duke qenë të sinqertë në ato që thonë. Edhe Mesida mendon se duke treguar dicka nga vetja, ata do arrijnë ta kuptojnë më mirë njeri-tjetrin dhe thotë se cdokush tregon aq sa do që të mund të ndihet mirë me veten. Lirita thotë se ka qenë e sinqertë në gjithcka. Pavlini... Vazhdo

March 5, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Pavlini, Mesida, Lirita : Komplimenti më ka cuar në nominim
Tags: , , , , , , , , , ,

Page 1 of 3123