PDS-së

Të premten u mbajt kuvendi i Komunës së Tuzit
Opozita nuk mori pjesë Tuz – Seanca e 19-të e Kuvendit të Komunës Urbane të Tuzit u mbajt të premten, pa praninë e opozitës. Në fakt, i vetmi këshilltar i pranishëm nga opozita ishte Halil Dukoviqi (PDS) i cili, pas miratimit të rendit të ditës, mori fjalën duke shfrytëzuar të drejtën procedurale sa për të njoftuar se këshilltarët e opozitës nuk do të marrin më pjesë në asnjë seancë të Kuvendit. Ai akuzoi partitë e pozitës duke i quajtur ata një bashkim jofunksional të cilët, për mossuksesin e... Vazhdo
Nuk morën pjesë përfaqësuesit e UDSH-së dhe PDS-së
Të shtunën në ulqin u bë konstituimi i këshillit nacional shqiptar Ulqin – Të shtunën në Ulqin u bë konstituimi i Këshillit Nacional Shqiptar. Në mbledhjen konstituive morën pjesë 26 nga 35 anëtarë sa ka Këshilli Nacional Shqiptar. Në mbledhjen konstitutive nuk morën pjesë përfaqësuesit e UDSH-së të zgjedhur sipas parimit të funksionit, me përjashtim të ministrit për Mbrotjen e të Drejtave të Njeriut dhe Pakicave, Fuad Nimani, si dhe deputetët e PDS-së, Luigj Shkreli dhe Omer Axhoviq. Kryetari i UDSH-së,... Vazhdo
Partitë joshqiptare kundër Ferhat Dinoshës
Deklarata e kryetarit të UDSH-së, Ferhat Dinosha se Mali i Zi duhet ta njohë pavarësinë e Kosovës në maj shkakton reagime të ndryshme. Podgoricë – Partitë politike në Mal të Zi janë të ndara sa i përket çështjes së njohjes së pavarësisë së Kosovës. Kjo vërehet qartë nga reagimi ndaj deklaratës së kryetarit të UDSH-së, Ferhat Dinosha se Mali i Zi duhet ta njohë pavarësinë e Kosovës në muajin maj. “Mali i Zi duhet ta njohë në maj pavarësinë e Kosovës për shkak të simbolikës që ka ky... Vazhdo

May 5, 2008  :: Politika, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Partitë joshqiptare kundër Ferhat Dinoshës
Tags: , , , , , , ,

Luigj Shkreli anëtar i këshillit gjyqësor me vendim të parlamentit të Malit të Zi
Podgoricë – Parlamenti i Malit të Zi zgjodhi në seancën e së mërkurës së kaluar deputetin e PDS-së, Luigj Shkreli, anëtar të Këshillit Gjyqësor. Deputeti tjetër Dragan Shoq nga Partia Popullore, i propozuar nga Këshilli administrativ, e tërhoqi kandidaturën sepse Lëvizja për Ndryshime dhe Lista Serbe vlerësuan që ky vend u takon atyre. Shkreli ka thënë se zgjedhjen e tij në Këshillin Gjyqësor e vlerëson si shumë afirmative duke marrë parasysh edhe faktin se vendimi është marrë me votat e konsiderueshme... Vazhdo

April 21, 2008  :: Politika, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Luigj Shkreli anëtar i këshillit gjyqësor me vendim të parlamentit të Malit të Zi
Tags: , , , , ,