për Ulqinakët

Mbledhje familjare e ulqinakëve në Zvicër me 12 Mars 2011 ne Vevey
Të nderuar bashkëatdhetar Të Shtunën me 12.Mars.2011  ju presim prej ora 10h00 të mëngjesit në  Salle Del Castillo në Vevey. Musa Pali i përkrahur nga Besim Hoxha dhe Haxhi Buri me seli në kanton Vaud,organizuan një dite – takim familjar, ku do ju përcjellë me një program festiv, në lokalin e kësaj Qendre në Vevey. …Këtë ditë familjare e përcjell një atmosferë festive. Musa Pali dhe dy organizatorët do ta bagatojn shkëlqyeshëm organizimin e mirë të këtij tubimi,me muzik të rastit Live dhe me... Vazhdo
Rentimi i Valdanosit,bukuria pa hesap
Të gjithë ata të cilët kanë ndërmend ta rentojnë Valdanosin, gjirin më të bukur të Mesdheut, duhet ta dinë se një pjesë e kësaj pasurie është në kontest, thotë kryetari i Kuvendit të Shoqatës së Ullishtarëve të Ulqinit Basri Dervishi. Në Mal të Zi dihet fare pak për dy firmat të cilat, pas dy zgjatjeve të afatit, kanë dërguar ofertat për qiramarrjen 30-vjeçare të Valdanosit afër Ulqinit. Kompania ruse Mos city group, e cila ka themeluar firmën e vet në Mal të Zi MCG Montenegro, është një firmë e... Vazhdo