plazha e madhe

After Beach Party 2012 në plazhin e Kite Surf Club D’olcinium
Diskot dhe klubet e natës vijnë e shtohen çdo vit në qytetin e bukur bregdetar të Ulqinit. Duket se shumë prej turistëve zgjedhin këtë qytet vetëm për argëtimin dhe relaksin e pafund që të jep jeta e natës. Por nëse dikur të rinjtë prisnin natën për të kërcyer tashmë provohen tradita dhe eksperienca të reja, siç eshtë After Beach Party 2012 e organizuar nga ministria e turizmit që bëjnë klube të ndryshme buzë detit të Malit të Zi. Kështu,pa mbërri ende dita e shtune me 11 gusht dëgjohet muzika dance... Vazhdo

August 10, 2012  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on After Beach Party 2012 në plazhin e Kite Surf Club D’olcinium
Tags: , , , , , , ,

Sonica Festival paralajmëron një festival që do të mbahet mend ne Ulqin
Sonica Festival , i Pesti me rradhë, që organizohet në Plazhin e madhë ”Copacabana ”, sivjet do të mbahet në Ulqin, më 12 deri me 15 gushtë,në vendin e bukur që gjendet vetëm 500 metra ngë uji kristalor dhe i kaltërt të detit Adriatik. Festivali Sonica i këtij viti ndërron vend, nga Italia për 5 vjetorin, që do të mbahet në plazhin e bukur të Copacabanes,Plazhi i madh mes Ulqinit dhe Ada Buna. Edicioni festivalit botëror, që tashmë ka arritur të jetë në mesin e festivaleve më prestigjioze botërore, edhe... Vazhdo