POEZI

Hajredin Kovaçi: Përmbledhje me poezi “Vrasja e frikës”
Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” Ulqin, më 25 prill 2012     Njoftim për media   “Art Club” boton përmbledhjen me poezi “Vrasja e frikës” të Hajredin Kovaçit Në kuadër të edicionit botues të Shoqatës së Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” nga Ulqini para disa ditësh doli nga shtypi vëllimi me poezi “Vrasja e frikës” i poetit nga Ulqini, Hajredin Kovaçi. Kjo është përmbledhja e tretë e autorit i cili më parë ka botuar vëllimet me poezi “Ecje pa mbarim” dhe “Fundi... Vazhdo

April 26, 2012  :: Kulturë / Kultura :: Comments Off on Hajredin Kovaçi: Përmbledhje me poezi “Vrasja e frikës”
Tags: , , , , , ,