Pranvera në Anë të Malit 2012

Anamalasit përuruan shoqatën “Biznis Klub Ana Malit” + Foto
Anamalasit të vendosur për zhviillim të Ulqinit Ulqin, 24 maj 2012 – Bizneset nga Ana e Mali, krijuan dhe përuruan shoqatën e tyre e cila ka për qëllim përkrhajen, organizimin dhe zhvillimin e jetës ekonomike dhe zhvilliimore të gjithanshme në Anën e Malit të Ulqinit.  “Anamalasit historikisht kanë hapur derën qdo kujt, koha ëhstë që të ndërtojnë  shtëpinë e tyre” është mesazhi i kësaj shoqate. Kabil Kurti, kryetar i Shoqatës Biznis Klub Ana Malit, tha se kjo nismë do të jetësohet dhe do të bëhet... Vazhdo
Përfundon me sukses “Pranvera në Anë të Malit 2012”
Shoqata “ORA” me 18, 19 dhe 20 maj 2012, organizoj manifestimin tradicional “Pranvera në Anë të Malit”gjatë edicionit IX të manifestimit,natën e parë, në kuadër të ciklit “Ana e Malit ndër vite”, në Kalanë e Shasit, kanë prezantuar krijimtarinë dhe prezantimi i etnografisë së Anës së Malit dhe mënyra e punimit të tyre prej artizanës Sutë Xhurreta prej katundit Rashtish. Në bashkëpunim me Art Klubin, prezantimi i etnografisë dhe riteve të Anës së Malit nga studiues të Universitetit... Vazhdo