P?edseda Evropského parlamentu

Letër e hapur parlamentarëve europian nga Genci Nimanbegu
  Mr Eduard Kukan, Kryetar i Komitetit parlamentar EU – Mali I Zi Ulqin 02.02.2012 I nderuari z. Kukan; Te nderuar anëtarë të Delegacionit të përbashkët parlamentar EU – Mali i Zi! Në takimet e Këshillit të përbashkët parlamentar, besoj që pajtoheni, kemi patur diskutime të shumta me qëllim që idea e Europës së unifikuar,aprovimi dhe implementimi i ligjeve dhe standardëve demokratike europiane,në Mal të Zi si shtet kandidat dhe anëtar i ardhëshëm, të jetë në fokusin e rekomandimeve dhe temave nga... Vazhdo