premiership

Intervistë me antarin e grupit Brotherhood – Genc Hollaj
Lajme nga Ulqini : Qysh kur ka filluar Genc Hollaj të merret me muzikë dhe kur është formuar grupi “Brotherhood”, na flisni diçka edhe për antarët e grupit,dhe kush jan ato? Genc Hollaj : Pasioni im per muziken ka lindur para kater viteve, gjate ciles kohe eksperimentoja me muzike dhe ritme te ndryshme ne dhomen time, megjithate pas nje viti u bashkuam me dy shoket e mij te ngushte Shkelqimin dhe Bahriun dhe formuam grupin Brotherhood. Lajme nga Ulqini : Nga ju erdhi ideja që grupin ta quani “ Brotherhood ”? Genc Hollaj... Vazhdo

January 2, 2011  :: Intervista / Intervju, Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Intervistë me antarin e grupit Brotherhood – Genc Hollaj
Tags: , , , , ,

Montenegro’s president nominates Djukanovic to again become premier
PODGORICA, Montenegro: Montenegro’s president on Wednesday officially nominated former, long-serving leader Milo Djukanovic to return to the premiership for another term. “I’m convinced that (Djukanovic) will be fully devoted to the economic development of Montenegro … and the government will be devoted to continuation of the process of European and Euro-Atlantic integration,” President Filip Vujanovic told journalists in the capital, Cetinje.Djukanovic will replace outgoing Prime Minister Zeljko Sturanovic,... Vazhdo