prime minister

Valorizimi i Valdanosit: Kryeministri Llukshiq kundër sektorit jo-qeveritar në Ulqin – Video
Ulqini është një komunë që ka një potencial të madh për zhvillim, tha sot gjatë një vizite në komunën e Ulqinit kryeministri Malit të Zi Igor Llukshiq. “Është e rëndësishme për të punuar në përmirësimin e kushteve të favorshme për për biznesin në komunë, si në kuadrin legjislativ ashtu dhe me formimin e grupeve punuese detyra e të cilave do të përqendrohet në heqjen e barrierave për biznesin. Tani janë hapur tenderat për Valdanos dhe Rivieren e Ulqinit, dhe është shumë e rëndësishme për të... Vazhdo
Montenegro’s president nominates Djukanovic to again become premier
PODGORICA, Montenegro: Montenegro’s president on Wednesday officially nominated former, long-serving leader Milo Djukanovic to return to the premiership for another term. “I’m convinced that (Djukanovic) will be fully devoted to the economic development of Montenegro … and the government will be devoted to continuation of the process of European and Euro-Atlantic integration,” President Filip Vujanovic told journalists in the capital, Cetinje.Djukanovic will replace outgoing Prime Minister Zeljko Sturanovic,... Vazhdo