Qendra për Kulture ne Ulqin

Migjeni – Mbremja letrare
Njoftim për media   Fondacioni “Studenti” dhe Organizata joqeveritare “Ora”, në bashkëpunim me Bibliotekën e Qytetit – Qendrën e Kulturës do të organizojnë në Ulqin, të shtunën, më 17 dhjetor 2011, një mbrëmje letrare me rastin e 100-vjetorit të lindjes së shkrimtarit të shquar Millosh Gjergj Nikolla – MIGJENI (1911-2011). Kjo veprimtari kulturore ka për qëllim shënimin e kësaj date të rëndësishme për letërsinë shqipe. Me këtë veprimtari edhe Ulqini iu bashkohet trevave të tjera shqiptare... Vazhdo

December 16, 2011  :: Kulturë / Kultura :: Comments Off on Migjeni – Mbremja letrare
Tags: , ,

Me 15-16.prill ne Ulqin spektakeli,Ring Song & Dance Contest
“Ring Song & Dance Contest” eshte nje spektakel shume i qelluar dhe i udhehequr profesionalisht nga koreografi ynë i njohur Musa Hoxha! Kandidatet jane shume serioz dhe mund të themë se do të jetë nje spektakel ne nivel shumë të lart. Sidoqoftë, them se ky spektakël i përmasave rajonale, i  konceptuar si një maratonë artistike, si një paradë e talenteve të reja, meriton mbështetjen, inkurajimin dhe vlerësimin nga popullata lokale. Arsyet janë të shumta: Së pari dhe mbi të gjitha Musa Hoxha, dhe i gjithë... Vazhdo