rafting

Adrenalina e Kite Surfit në Plazhin e madhë të Ulqinit – Video
Kite Surfing në Plazhin e madhë të Ulqinit eshtë be realitet, sepse ky është një lloj sporti që praktikohet në erë shumë të forte deri në 12 kite(shpejtësia e erës), dhe në momentin që nuk mund ta menaxhosh mirë velën, era ka fuqi të jashtëzakonshme që mund të tërheqë me shpejtësi e nuk të jep kohë të lirohesh dhe, nëse nuk shtyp butonin e sigurisë, rreziku është evident. Cili eshtë niveli i rrezikut, përveç përvojës së re, çfarë tjetër përfiton kush praktikon kësi sportesh ekstreme? Njerzit... Vazhdo

August 9, 2012  :: Lajmet / Vijesti, Sporti / Sport :: Comments Off on Adrenalina e Kite Surfit në Plazhin e madhë të Ulqinit – Video
Tags: , , , , ,

Camp Site Tropicana Beach Ulcinj Montenegro
Camp Site Tropicana Beach Ulcinj Montenegro Experience a holiday in nature, enjoy yourself in the shade, on beautiful beaches, in peace, quiet and relaxation, family atmosphere, in a number of amenities and beauties that this area and this camp places at your disposal. Join the number of satisfied guests and give us the honour and satisfaction of your arrival. We are waiting for you in Camp site Tropicana Beach Ulcinj Montenegro The camp comprises 100 pitches for camping, a restaurant, snack bar, disco and internet centre. The sanitary... Vazhdo