raul bova

Prejardhja e fjalës aktor
03/04/09 00:00 Diskutimi i banorëve për personazhet dhe figurat e ndryshme të artit dhe jo vetëm, ka vënë përballë Aidën dhe Republikën. Sipas Republikës aktori italian Raul Bova, pëlqehet prej saj sepse është i bukur, interpreton mirë dhe është njeri serioz. Aida e pyeti atë se ku e dinte ajo sesa serioz ishte si njeri, pra në jetën e tij të përditshme, Raul Bova. Republika tha se e kuptonte nga rolet dhe mënyra sesi luante.”Unë kam mënyrën time të të parit, ti ke tënden!” – i ka thënë ajo Aidës.... Vazhdo