republika

Qetsori : Asnjë nuk njeh lojën time
25/03/09 16:12 Sori citon fjalët e shkruara në letrën dedikuar Bikës dhe mendon se kjo letër mund t’i përshtatet më mirë atij. Ai mendon se letrat e gabuara i kanë rënë pikërisht atij. Adela e pyet nëse është i sigurt që gjithë kjo lojë që po bën nuk do t’i shkojë dëm dhe ai përgjigjet se lojën do ta cojë deri në fund. Sipas tij, në këto lojëra që është futur, mund të shtyjë edhe disa javë të tjera qëndrimi në shtëpi. Ai e pyet Adelën se cfarë do të mendonte ajo për të nëse ai një ditë... Vazhdo

March 26, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Qetsori : Asnjë nuk njeh lojën time
Tags: , , , , , , , ,

Anjeza : Tema të tilla më vënë në siklet
25/03/09 13:15 Anjeza i kreh flokët Bikës. Ajo përfiton nga fakti që janë vetëm dhe e pyet atë se përse iku nga debati i Aidës për temën e seksit. Bika i përgjigjet se tema të tilla e vënë në siklet dhe se ka turp të flasë për to. Anjeza i spjegon se po e pyet pasi këtë herë, ka ndër mend ajo të hapë një temë debati të tillë. Ajo thotë se i erdhi kjo ide nga debati i kaluar dhe biseda që pati më pas me Adin për masat mbrojtëse në një marrëdhënie. Bika i përgjigjet shkurt se as i kanë interesuar dhe... Vazhdo

March 26, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Anjeza : Tema të tilla më vënë në siklet
Tags: , , , , , , , ,

Bika: Tema ishte kot
25/03/09 17:50 Dritani dhe Republika diskutojnë për nominimet. Republika mendon që javën që vjen ata të dy, dhe Bjordi do nominohen. Sipas Dritanit nominimi është një gjë e mirë.Ai diskuton për Aidën ,dhe thotë që nuk i pëlqeu reagimi i Aidës në spetakël kur i tha Qetsorit se kush nuk ka dalë në nominim, me një buzëqeshje ironike. Sipas tij ajo shtiret, pasi ajo me Qetsorin nuk shkojnë mirë, dhe papritur bëhet si vëlla e motër.Republika thotë që janë shtuar shumë banorët kohët e fundit. Dritani i thotë... Vazhdo
Aida Troka : Seksi dhe Qyteti
25/03/09 00:00 Aida ka propozuar që së bashku me banorët e tjerë të diskutonin temën “Seksi dhe Qyteti”. Fillimisht banorët kanë qenë pak të rezervuar, por më pas kanë nisur të diskutojnë më lirisht. Ata kanë folur e debatuar, herë duke sjellë raste konkrete nga eksperienca e tyre jetësore apo e dikujt që ata njihnin e herë duke folur në prgjithësi, në parim, mbi këndvështrimet e ndryshme të raportit femër-mashkull, të marrëdhënieve seksuale, të rolit që luan mentaliteti shoqëror në gjithë këtë... Vazhdo
Vipat e Big Brother Albania 2
23/03/09 16:55 Banorët improvizojnë një situatë flirtesh. Adelajda dhe Republika janë dy shoqe që shkojnë në një lokal. Aty shikojnë Bjordin dhe Adin të cilët janë të shoqeruar nga Mimoza dhe Lirita, dhe flirtojnë me to. Bjordi luan rolin e menaxherit të Adit, i cili është një nga vipat e “Big Brotheri”, ndërsa Adelajda është një fanse dhe bën si e dashuruar pas tij. Adela duhet të kontaktojë fillimisht me Bjordin për të marrë një autograf të Adit. Më pas Bjordi dhe Mimoza luajnë rolin e vipave të... Vazhdo

March 25, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Vipat e Big Brother Albania 2
Tags: , , , , , ,

Sori është mësues perfekt
24/03/09 15:30 shaka Arjonit, por që edhe ai ia kthen. Bika i thotë se nuk dëshiron që ta cojë më tej këtë bisedë sepse do ndërhyjë dhe Sori në mbrojtje të Arjonit. Arjoni mendon se Sori nuk influencon tek ai sikurse mund të influencojnë të tjerët tek disa të tjerë. Ai thotë se merr nga Sori cfarë i intereson dhe e kundërta. Bika e cilëson Sorin si një mësues perfekt dhe këtë ai mund ta marrë me dy kuptime por, Sori nuk e komenton fare dhe vetëm e falenderon për komplimentin.  Vazhdo

March 25, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Sori është mësues perfekt
Tags: , , , , , , ,

Aida i ka ulur pendët
24/03/09 02:25 Sipas Republikës, Aida “i ka ulur pendët”. Ajo ka cilësuar se këtë e ka bërë me të tjerë, sepse me Adelajden gjithcka vazhdon po njësoj. Sipas Bikes, Adia është bërë më indiferente. Ajo e ka pyetur Dritanin për marrëdhënien e tij me Aidën dhe ai ka thënë se i kishte shkëputur fare ato. Më pas Dritani ka shtuar: “Të gabosh është normale, por dështimi më i madh është të mos e kuptosh që po gabon dhe të përsëritësh!”  Vazhdo
Dritan : E ke marrë inat zyshen
24/03/09 02:20 Ndërsa Republika po bisedonte me Dritanin, aty ka ardhur Adelajda. “Mund të na lësh pak vetëm!”- i ka thënë Republika dhe Adelajda është larguar. Pas kësaj Dritani e ka pyetur Republikën nëse e kishte marrë inat “zyshen” dhe Republika ka pohuar. Sipas saj ajo nuk po sillet fare mirë e sidomoa me vajzat. Republika ka thënë se këtëj e tutje edhe ajo do të dinte si të sillej me të, madje, kishte filluar ta bënte.  Vazhdo

March 25, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Dritan : E ke marrë inat zyshen
Tags: , , , , , , , ,

Bika : Adelajda ka harruar të sillet
24/03/09 01:20 “Adelajda ka harruar të sillet me ne!”- i ka thënë Republika Mimozës. Mimoza i ka thënë se ajo, nga ana e vet, po mundohej të sillej sa më mirë, por nuk i pëlqente aspak mënyra sesi Adela fliste apo vepronte karshi saj. “Po e tepron, nuk po mundem ta duroj!”- ka thënë ajo. Kjo situatë mes të trejave u rëndua edhe nga fakti që pasi ishin bërë bashkë në grup, për të realizuar spotin e parë për picerinë, Adelajda u nda prej tyre dhe u bashkua me Dritanin dhe Anjezën.  Vazhdo
Moza: Cfarë na bëre moj Mesi
23/03/09 21:40 Republika dhe Mimoza diskutojnë për banorët e rinj. Mimoza thotë që Ani i pëlqen, pasi me të argëtohet duke treguar një rast me Dritanin. Republika e mbështet mendimin dhe thotë:-“Është i mirë!” Për Mimozën Anjeza i duket vajzë serioze ,dhe thotë që ajo i njeh mirë pasi i ka ndjekur. Ajo thotë që tipi që i pëlqente më shumë tipi i Mesidës dhe thotë:-“Cfarë na bëre moj Mesi!”  Vazhdo

Page 4 of 12« First...23456...10...Last »