restaurante

Kuzhinjeri i restorantit “Grand” Senad Malokraja në TV21 – Video
Nga stafii restaurantit “Grand” Senad Malokraja  kuzhinjer profesional dhe Maloja si asistentë,morrën pjes në emisionin e TV21 “Diçka po Zihet”.Ky është emisioni i parë televiziv i prodhuar në Kosovë mbi gatimin. Është ky një show televiziv i cili ka filluar në vitin 2007 dhe në të cilin kanë marr pjesë fytyra të njohura publike duke demonstruar aftësitë e tyre në përgatitje të ushqimeve të ndryshme. Ky show televiziv ka përfunduar deri tani 8 edicione me mbi 136 emisione të realizuara ku kanë... Vazhdo
Cazare în Ulcinj Muntenegru 7 €
Home: +382 30 455 073 Mobil: +382 69 731 443 + Viber Email: Holiday House@gmail.com Asistenţă şi informaţii Pe acestă pagină afişăm rezultatele pentru căutarea ”toate locurile de cazare din localitatea Ulcinj-Muntenegru – Locuri de cazare”. Puteţi iniţia o nouă căutare prin apăsarea butonului galben ”Caută cazare”. Este recomandat să vă mai întoarceţi, numărul locurilor de cazare înregistrate creşte continuu, astfel dacă mai reveniţi pe pagina noastră sperăm să vă oferim şi mai... Vazhdo