restoranti grand ulqin

Kuzhinjeri i restorantit “Grand” Senad Malokraja në TV21 – Video
Nga stafii restaurantit “Grand” Senad Malokraja  kuzhinjer profesional dhe Maloja si asistentë,morrën pjes në emisionin e TV21 “Diçka po Zihet”.Ky është emisioni i parë televiziv i prodhuar në Kosovë mbi gatimin. Është ky një show televiziv i cili ka filluar në vitin 2007 dhe në të cilin kanë marr pjesë fytyra të njohura publike duke demonstruar aftësitë e tyre në përgatitje të ushqimeve të ndryshme. Ky show televiziv ka përfunduar deri tani 8 edicione me mbi 136 emisione të realizuara ku kanë... Vazhdo