rozhaja

Njomza Rozhaja: përherë me bukuri të njomë!
NJOMZA, përherë me bukuri të njomë! Njomza Rozhaja, njëra nga miset e Kosovës mund të shquhet për aristokracinë e saj, bukurinë e përtej mase, shquhet edhe për inteligjencën dhe modestinë. Intervistoi: Gazmend Kajtazi Tokrënda e bukurisë nuk është e panjohur për botën, sikundër nuk është e panjohur as për botën shqiptare. Riti i saj vjen që nga lashtësia, që nga muzgjet e para të njerëzimit e deri tek agu i mileniumit të ri. Bukurisë, kësaj mbretëreshe estetike, i faleshin e i falen gjithë brezat e gjithë... Vazhdo
Mali i zi, zhvillon sot zgjedhjet parlamentare
Përçarja e spektrit politik shqiptar pritet të ndikojë negativisht në përfaqësimin e tyre në parlament. Analistët thonë se fitoren pritet të sigurojë sërish koalicioni i udhëhequr nga Gjukanovic. PODGORICE- Mbahen sot ne Mal të Zi zgjedhjet e parakohshme parlamentare, ku partitë shqiptare paraqiten të përçarë me pesë lista zgjedhore. Përçarja e spektrit politik shqiptar pritet të ndikojë negativisht në përfaqësimin e tyre në përbërjen e ardhshme të parlamentit. Analistët thonë se megjithatë, këto zgjedhje... Vazhdo

March 29, 2009  :: Reportazh / Reportaža :: Comments Off on Mali i zi, zhvillon sot zgjedhjet parlamentare
Tags: , , , , , , ,