RTK -LIVE TV (online) – Kliko këtu

Gëzuar pavarësin Kosovë: Datë e skalitur në historinë kombëtare
Me pavarësimin e Kosovës, më 17 shkurt 2008, në botën demokratike ndodhi një rreshtim tjetër, rreshtim që ndikoi sadopak në mbarëvajtje të instituconeve të saj. Data e 17 shkurtit është një datë historike dhe kjo duhet shënuar si një përvjetor i qëndresës dhe heroizmit të popullit të saj, si diçka që përjetohet njëherë në jetën e atyre që kontribuan, që dhanë jetën për këtë tokë të shenjtë si e drejtë e tyre për të pasur shtetin e vet e demokratik. Sa herë vjen ky përvjetor para syve na del... Vazhdo

February 17, 2009  :: Rajoni / Region :: Comments Off on Gëzuar pavarësin Kosovë: Datë e skalitur në historinë kombëtare
Tags: , , ,

Tahir Tahiri uroi presidentin Sejdiu në përvjetorin e pavarësisë së Kosovës
Kryetari i Këshillit Nacional të Shqiptarëve në Malin e Zi, Tahir Tahiri, nëpërmes një shkrese,  uroi të hënën presidentin e Republikës së Kosovës, Fatmir Sejdiun me rastin e 17 shkurtit, njëvjetorit të shpalljes së pavarësisë së Kosovës, duke u shprehur i bindur se Kosova  do të dijë të përballet me të gjitha sfidat e reja në rrugën e saj drejt BE-së dhe integrimeve euro-atlantike.  “Në këtë përvjetor të rëndësishëm për popullin e Kosovës, mbarë  kombi shqiptar, dhe ne shqiptarët në Malin... Vazhdo