sezoni turistik

Ulqini përjetoi sezonin më të suksesshëm në tridhjetë vitet e fundit
Ulqin, 27 shtator 2010 – Edhe pse jemi në ditët e fundit të muajit shtator, numër i madh i turistëve nga vende të ndryshme po pushojnë në bregdetin e Ulqinit. Jo vetëm kryetari i Komunës së Ulqinit, por edhe përfaqësues të hoteleve, plazheve, bizneseve  dhe i njohësve të turizmit, këtë sezon turistike e vlerësojnë si njërën nga më të mirat në tridhjetë vjetët e fundit. Edhe sivjet top listës së turistëve i kanë prirë qytetarët nga Kosova, por dhe së  është parë se është rritur edh numri i turistëve... Vazhdo
Filloi sezoni i turizmit
Sezoni veror ka nisur të trokasë edhe në qytetin e Ulqinit. Kjo tashmë është evidente dhe ndihet kudo, në qytet, në plazhet e shumta që kemi, gjë që na jep shpresë e na bën të besojmë se edhe përkundër krizës ekonomike ky vit do jetë vit i turizmit. Ulqini, një qytet i lashtë e me traditë turistike ka çfarë t’u ofrojë pushuesve, qofshin ata vendas apo të jashtëm. Nga pikëpamja e potencialeve natyrore po edhe objekteve të shumta që disponon ky qytet, shihet me “zili” nga vendet e tjera turistike për... Vazhdo
Filloi sezoni turistik në Ulqin
Arrijnë turistët e parë Të gjithë në Ulqin janë në ankth për suksesin e këtij sezoni turistik gjë që është e natyrshme për një qytet që e ka të lidhur jetën dhe të ardhmen me zhvillimin e turizmit. Pas ditëve me shi, ditët e mira me diell kanë sjellë turistët e parë në Ulqin. Dhe duket se ka qenë pikërisht koha e ndryshueshme që ka ndikuar në vonesën e ardhjes së turistëve të parë në krahasim me vitet e kaluara. Fillimi i sezonit turistik nuk është edhe aq premtues edhe pse askush në Ulqin nuk e... Vazhdo

June 30, 2008  :: Shtypi / Mediji, Turizmi / Turizam :: Comments Off on Filloi sezoni turistik në Ulqin
Tags: , , , ,