Shetitja Protestuese për Valdanos ulqin

MogUL organizon manifestim masovik,me 1 maj në Valdanos
FTESË PËR MEDIJA     Monitoring group Ulqin- MogUL  organizon manifestim masovik me qytetarët e ulqinit, të marten me 1 maj, në gjirin e Valdanosit.   Manifestimi në pjesen oficiele do të zgjas prej 12h deri në 15h.   Në tubim presim pjesëmarrjen (si bashkëorganizatorë të manifestimit)  e përfaqësuesve të Ministrisë së mbrojtjes, Komunës së Ulqinit, Ndërmarrjes publike për menaxhimin e të mirave detare dhe të gjithë partënerve tone të cilët kanë nënshkruar peticionin për mbrojtjen e... Vazhdo

April 28, 2012  :: Lajmet / Vijesti, Shoqëria / Društvo :: Comments Off on MogUL organizon manifestim masovik,me 1 maj në Valdanos
Tags: , , ,

Ftes për Shetitje protestuese „Për kthimin e pronës në Valdnaos“
Ju ftojmë të merrni pjasë në SHETITJEN PROTESTUESE „PËR KTHIMIN E PRONËS NË VALDNAOS“ Protesta dhe performansa do të fillojë në ora 13:00 para ndërtesës së Komunës së Ulqinit të hënën me 02.06.2008. Kjo protestë i dedikohet shpalljes ndërkombëtare për interesimin që në Ullishtën e Valdanosti të ndërtohen kapacitete hoteliere, poashtu edhe shpalljes së tenderit që të jepet me qira për një afat të pacaktuar gjiri i Valdanosit dhe Mendra. Protesta do të organizohet nga Këshilli për kthimin e pronave... Vazhdo