Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club”

Hajredin Kovaçi: Përmbledhje me poezi “Vrasja e frikës”
Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” Ulqin, më 25 prill 2012     Njoftim për media   “Art Club” boton përmbledhjen me poezi “Vrasja e frikës” të Hajredin Kovaçit Në kuadër të edicionit botues të Shoqatës së Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” nga Ulqini para disa ditësh doli nga shtypi vëllimi me poezi “Vrasja e frikës” i poetit nga Ulqini, Hajredin Kovaçi. Kjo është përmbledhja e tretë e autorit i cili më parë ka botuar vëllimet me poezi “Ecje pa mbarim” dhe “Fundi... Vazhdo

April 26, 2012  :: Kulturë / Kultura :: Comments Off on Hajredin Kovaçi: Përmbledhje me poezi “Vrasja e frikës”
Tags: , , , , , ,

Përkujtohet 60-vjetori i lindjes së shkrimtarit dhe publicistit Ibrahim Berjashi
Pionier në shumë fusha Duke folur për ndihmesën e Berjashit në publicistikë, kryetari i SHAI “Art Club”, mr. Haxhi Shabani tha se ndihmesa e tij “për shqiptarët në Malin e Zi është e dorës së parë, sepse ai duke qenë korrespondent i “Rilindjes” për shumë vjet, arriti që me dhënien e informacioneve për trevat shqiptare të kësaj ane, të bëjë integrimin e tyre ne mediumin themelor për shqiptarët e ish Jugosllavisë”. Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club”... Vazhdo