shoqen

Qetsori : Unë e dua shumë gruan time
31/03/09 01:21 “Duhet ta jetosh vet diçka, që ta kuptosh realisht sesi është!”- u ka thënë Qetsori, Anjezës, Anit e më pas edhe Dritanit, duke folur për vështirësitë që i krijoi në raportin me bashkëshorten, dëshira e tij për të hyrë në shtëpinë e Big Brother. Ai tregoi se ishin zënë shumë. “Thonë se pas të 30-ave, rikthen jeta, nëse gjërat të kanë shkuar keq, të jepet një okazion i dytë!”. Ai ka shpjeguar se hyrja këtu i përkon me një histori të keqe që i kishte ndodhur dikur, dhe ai prandaj... Vazhdo

April 2, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Qetsori : Unë e dua shumë gruan time
Tags: , , , , , , , ,