Shoqërinë

Mesida: Shoqërinë e ngushtë e puth në buzë
10/03/09 14:28 Mesida i thotë Arjonit se kur të dalë ka qejf të takojë mamanë e tij. Arjoni i thotë se ajo i ngjan Zhuljetës në paraqitje. Mesida mendon se meshkujt tërhiqen shumë nga ato vajza të cilat i ngjajnë mamave të tyre dhe i thotë Arjonit se këtë gjë e vë re edhe tek ai. Arjoni e pyet se cili i ka thënë se ai është i tërhequr nga Zhuljeta apo nëse asaj i duket ashtu. Mesida i përgjigjet se nuk e paragjykon sepse nuk do të thotë se nëse rri me dikë, je i tërhequr prej tij. Ajo i tregon se fakti që... Vazhdo